[5 ก.ค. 57] ประกาศการแข่งขันโต้วาทีภาษาอังกฤษ ( English Debate )

ของสำนักงานเขตพื้นที่การศึกษามัธยมศึกษา เขต 1

วันพุธที่ 9 กรกฎาคม 2557 ณ โรงเรียนสตรีวิทยา

เวลา 08.30 น. ลงทะเบียน ณ ห้องโสดฯ โรงเรียนสตรีวิทยา

เวลา 09.00 น. เริ่มการแข่งขัน

Selected Topics for English Debate (on 9th July 2014)

Lower  Secondary  Level

Round 1     Topic  :       ASEAN Community strengthens the region.

Round 2     Topic   :       ASEAN Culture contributes to each member country.

Higher  Secondary  Level

Round 1    Topic  :  The ASEAN Community allows for cultural diversity and unity.

Round 2    Topic   :  ASEAN should have the same educational standard.

Final Round

Topic     :    Thai Education in the 21st century is ready for ASEAN

Topic     :     Thai students gain benefits from ASEAN.

กิจกรรมโรงเรียน